Over ons

Wie zijn wij?

Ons team


  • Joeri Fransen:  titularis - apotheker
  • Karen Verstraelen: Farmaceutisch technisch assistente
  • Jolien Diels : Adjunct Apothekeres
  • Sandra van der Hoofden : Adjunct Apothekeres
Joeri Fransen

Apotheker titularis

Sandra van der Hoofden

Adjunct apotheker

Jolien Diels

Adjunct apotheker

Karen Verstraelen

Apotheek assistente

Een beetje geschiedenis

Apotheek Fransen is opgericht in 1974.

Apothekers Guy en Mimi Fransen - Peeters openen de apotheek op de Vrijheid nummer 170.

In 1981 verhuizen ze naar het huidige pand op Vrijheid 160. Na een aantal jaren wordt de apotheek te klein en wordt ze in 1998 gemoderniseerd en uitgebreid met het naast gelegen pand Vrijheid 158.

Zoon Joeri (afgestudeerd als apotheker in 1999 en huidig apotheker titularis) komt het team versterken na 4-tal jaar gewerkt te hebben in apotheek Breedenraedt te Antwerpen.

In 2008 komt farmaceutisch technisch assistente Hanne Melis bij het team en kan Guy zich meer toeleggen op de pure administratie en wordt Joeri Apotheker Titularis van de apotheek.

Na een zeer geslaagde stage, begint apothekeres Katelijne Stoffels in 2011 ook bij ons te werken.

Als in 2016 ook Karen Verstraelen (farmaceutisch technisch assistente) het team komt vervoegen, kan ook Mimi terug meer gaan genieten van haar vrije tijd en kleinkinderen. Zij valt echter met veel plezier in wanneer nodig.

Half augustus 2018 gaat apothekeres Katelijne dichter bij huis werken en we danken haar alvast voor de 7 mooie jaren bij ons in de apotheek.

In haar plaats zal apothekeres Jolien Diels uit Hoogstraten ons team versterken. Met een grote gedrevenheid en luisterbereidheid zal ze jullie verder helpen.

Op 13 december 2018 is Mimi onverwachts gevallen op straat. De reanimatie door omstaanders en MUG heeft echter niet meer kunnen helpen. Ze was helemaal niet ziek en daarom komt haar overlijden als shock voor ons. We danken alle mensen voor de warme steunbetuigingen die we op allerlei manieren hebben ontvangen en proberen ons nu op te trekken aan de mooie herinneringen aan haar.

Begin 2020 laat Hanne ons weten dat ze meer in de specifieke zorg wil gaan werken. We danken haar voor de 12 mooie jaren in onze apotheek.

Vanaf 1 september 2020 komt apothekeres An Bastyns ons team versterken. Met haar jarenlange ervaring in verschillende apotheken zal ze jullie vlot verder kunnen helpen met al jullie vragen. 

Begin 2022 vervoegt apothekeres Sandra van der Hoofden ons team.  Zij zal jullie met raad en daad bijstaan.